Aura's leren zien

Inleiding

Dit artikel heb ik in 2002 geschreven en geplaatst op www.perceptiveminds.nl/aura. Het artikel is enigzins gedateerd, voornamelijk vanwege nieuwe ervaringen.

Tot niet zolang geleden vroeg ik me af of ik ze ooit zou zien: aura's. Nadat ik er het een en ander over had gelezen ben ik gaan oefenen. En waarempel. Het lukte! In het begin moest ik er wat moeite voor doen, maar het gaat steeds makkelijker en spontaner. Het heeft m'n leven aardig veranderd. Alles en iedereen ziet er opeens veel mooier en ingewikkelder uit :)

Nou zijn er veel boeken over het zien van aura's geschreven, maar op internet kwam ik geen 'handleiding' tegen. De meeste sites over aura's gaan voornamelijk over de theorie achter het zien van aura's. Dit artikel gaat alleen over het leren zien van aura's. Het is slechts een opstapje, meer niet. Er is in mijn ogen niets paranormaals aan. Als je er meer over wilt weten adviseer ik je een boek over auralezen te kopen in de 'betere' boekhandel of er eentje te halen uit de bibliotheek.