Aura's leren zien

Nuchter

Als ik er over praat met andere mensen krijg ik nogal verschillende reacties.
Een veel gemaakte opmerking die ik te horen krijg is deze: "Leuk voor je, maar ik denk dat ik daarvoor te nuchter ben."Het probleem is duidelijk: veel mensen geloven er niets van dat aura's bestaan en ze geloven al helemaal niet dat je ze kunt zien. Jaren geleden dacht ik er ook zo over, maar nu vind ik het letterlijk erg kortzichtig. Maar goed, ik begrijp het best omdat ik er ook zo over dacht:wat de boer niet kent, dat vreet ie niet.


Ik kan gelukkig veel mensen een beetje uit hun 'nuchterheid' doen ontwaken door te stellen dat een aura gewoon een veld van energie om je lichaam of om een object is en dat je dat veld zelfs kunt fotograferen.Zoek maar eens met Google op Kirlian fotografie met deze zoekopdracht:
Een andere opmerking die ik vaak te horen krijg is:
"Wat voor kleur heeft die van mij?"
Mijn antwoord kan dan zijn: "Geel/blauw boven je hoofd en de rest een beetje groenig en je keel heeft een blauwe driehoek"
"Oh ja? Maar wat betekent dat dan?"
dan zeg ik: "Geen idee, ik vertel je alleen wat ik zie"
en als reactie krijg ik dan "Oh, maar dan heb je er toch ook niets aan?"Jij als lezer moet weten dat ik op het moment van schrijven pas sinds drie weken met aura's bezig ben. Sinds een week kan ik met weinig moeite een aura om iets of iemand heen zien. Ik kan nog geen conclusies verbinden aan wat ik zie en dat vind ik ook helemaal niet erg. Ik voel me af en toe als een klein kind die de wereld aan het ontdekken is. Als kind wist ik ook niet dat wanneer sla bruin was, het aan het verrotten was. Zoiets leer je gaandeweg aanvoelen.De vraag die ik helaas wat minder te horen krijg is deze: "Kan ik dat ook?" of "Hoe leer ik dat?"

Voor alle mensen die het willen leren en er een beetje tijd in willen steken: Lees vooral door :)Een paar minuten per dag was voor mij voldoende om het proces opgang te brengen. Gaande weg wordt het steeds leuker en nu kan ik wel tien minuten geboeid naar iets 'normaals' als m'n vingers kijken. Het ziet er voor mij ongeveer uit zoals op het plaatje aan de rechterkant.