Aura's leren zien

HoeGeduld is de sleutel, ontspanning het middel

Neem even de tijd, zorg dat je niet gestoord wordt. GSM uit enzo. Je zult je oogspieren gaan gebruiken op een manier waarop je ze misschien nog nooit hebt gebruikt. Zodra je pijn in je ogen of hoofd krijgt ben je niet goed bezig. Stop dan ook gewoon.


Het verschil tussen nabeeld en aura

Veel mensen verwarren het zien van het nabeeld met de aura. Dat deed ik zelf ook een tijd en dat bracht me op het verkeerde spoor. Daarom wil ik dat je eerst het nabeeld leert zien en daarna pas de aura, zodat de verwarring bij jou dan niet zal toeslaan.


Nabeeld: Wanneer je lang kijkt naar een voorwerp, en je kijkt vervolgens de andere kant op, dan kan het voorkomen dat je nog even de contouren van het voorwerp voor je ziet. Wanneer je dat ziet, dan zie je het nabeeld. Dit nabeeld is even groot als het voorwerp waar je naar hebt gekeken en verandert niet van vorm. Het nabeeld heeft meestal de complementaire kleuren van het voorwerp. Zo geeft een rood voorwerp meestal een groen nabeeld.


Aura: de aura kan je direct zien wanneer je naar een voorwerp kijkt. Wanneer je even de andere kant op kijkt, dan zie je de aura niet meer in je ogen 'gegrift' staan zoals bij het nabeeld het geval kan zijn. De aura is supersnel vergeleken met het nabeeld. De aura kan van vorm en kleur veranderen terwijl je er naar kijkt. Sommige mensen zien de hartslag in de aura terug.