Aura's leren zien

Zien van de aura

Het eerste 'abnormale' wat ik zag was een heel klein wit laagje over mijn vingers. M'n eerste gedachte was 'yeah right, ik maak me ogen een beetje gek'. Maar dat laagje verscheen telkens wanneer ik weer naar m'n hand keek weer. Tot mijn stomme verbazing zag ik dat mijn monitor zo'n zelfde laagje om zich heen had, alleen dan een stuk blauwer. Het zien van het laagje vond ik behoorlijk shocking.
Wanneer ik nu naar de aura van m'n hand kijk, dan zie ik om m'n hand heen een 'veld' dat aan elke kant zo'n 15 cm groter is dan m'n hand.


Na wat geoefend te hebben kwam ik erachter dat het zien van de aura voornamelijk met hebben van de juiste focus te maken heeft. Als je weet waar je naar moet kijken, dan zie je het veel sneller dan wanneer je dat niet weet.


De volgende oefening is er om het zien van de aura te trainen. Onthoud goed: de aura beweegt niet mee als je met je ogen de andere kant op kijkt. Zie je 'm wel meebewegen, dan zie je waarschijnlijk het nabeeld en niet de aura.


Leerdoel: het duidelijk kunnen zien van de aura


Bekijk je even snel je gehele hand voor een witte achtergrond. Kijk nu naar één van je vingers en focus er net iets erachter (zoals met de Oefenfiguur). Ga niet staren, want dan zie je waarschijnlijk al snel het nabeeld. Wanneer je denkt iets te zien, probeer daar dan op te focussen.


Wat zie je?
In het begin zie je waarschijnlijk niet veel bijzonders. Geen nood, heb geduld!
Je hand een beetje bewegen kan je helpen. Doe de oefening ook eens met een zwarte achtergrond. In het licht en in het donker. Probeer er achter te komen wat voor jou het beste werkt. Iedereen is uniek, heeft unieke ogen en ziet de wereld anders dan een ander.


Ik zie zo af en toe de lucht om m'n handen heen trillen, alsof er een damp opstijgt.


Als je je vingers zat bent, dan neem je iets anders om naar te kijken. Een mens bijvoorbeeld.