Aura's leren zien

Naar mensen kijken

Vraag aan een mede-huisbewoner, vriend, vriendin, man of vrouw als je die hebt of je even op hem of haar mag oefenen.
Laat hem of haar voor een witte of zwarte achtergrond staan.
Ga zelf op ongeveer 2 meter afstand staan. Je hoef het niet op te meten, ongeveer is goed genoeg.


Bekijk de persoon even snel, van top tot teen, laat je ogen van de ene hoek naar de andere schieten. Ontspan je ogen en kijk nu een klein beetje achter de persoon (zoals met de Oefenfiguur). Staar niet. Wanneer je merkt dat je begint te staren: even je ogen bewegen :)
Wat zie je?


Het eerste 'abnormale' wat ik zag was een witte laag over het hoofd en de schouders. Andere mensen die net waren begonnen met het zien van aura's vertelden me dat ze andere kleuren zagen, bijvoorbeeld rood en paars.


Kijk ook eens goed boven het hoofd. Ik zie daar vaak een kapje, alsof iemand een hoedje van licht op heeft. (Denk aan de schilderijen van Jezus met dat goud boven z'n hoofd)


Je kan ook gewoon in het wild oefenen. Als ik met iemand praat probeer ik het ook vaak. Volgens mij ziet het er wel iets waziger uit als iemand zomaar een beetje naar je kijkt, maar goed :)


Mocht je geen proefkonijnen in de buurt hebben, geen nood! Je kan ook naar jezelf in de spiegel kijken. Ook hierbij is het handig om een witte of zwarte achtergrond te hebben. Bij mij werkt die spiegel goed, maar ik kan me best voorstellen dat het bij jou misschien niet goed werkt.