Uittreden

Reacties

Wil je je ervaringen met uittredingen delen?
Reageer dan hieronder.

Reacties

van Aline op 29-07-2010 om 23:48 uur:
Ik zou graag leren om aura's te zien. Kan iemand me helpen?
Mail gewoon naar aline.van.hulle@hotmail.com
-XxX-
van charley op 6-05-2010 om 21:13 uur:
hoi, ik heb een keer gehad dat een vriendin bij me sliep en we gingen slapen en toen droomde ik dat we op een soort industrie terein waren en alles was grijs en roze, en we moesten een uitgang vinden, de enige uitgang was een raam met een geest die de hele tijd van de ene kant van het raam naar de andere kant zweefden en we konden er niet langs omdat het gevaarlijk was ofzo dus gingen we een andere uitgang zoeken, niet gevonden en toen zei die vriendin kom we gaan toch door het raam met die geest. Nou, toen die geest aan de rechterkant van het raam was gingen we door het raam. En ineens was ik wakker maar ik kon me niet bewegen en m`n ogen ook niet opendoen. Ik probeerden heel hard om geluid te maken en toen kwam er een heel zacht piepje uit waardoor ik me weer kon bewegen. M`n hele lichaam schudde. Ik was natuurlijk heel bang maar ging weer proberen te slapen toen had ik de zelfde droom weer maar het begon gewoon met weer uit het raam stappen en iik had het weer. Nu wist ik dat ik geluid moest maken om me te kunnen bewegen en ik moest echt heel lang proberen en toen het lukte schudde weer m`n hele lichaam. Het was zo eng, ik kon gewoon denken ik was wakker maar kon m`n ogen niet opendoen, niet bewegen..
van milou op 17-01-2010 om 00:09 uur:
Hey
ik heb gisteravond geprobeerd om uit mijn lichaam te treden. Het is me niet gelukt. Ik heb een half uur zo gelegen en toen heb ik het opgegeven. Ik was steeds maar aan het denken: o wat gaat er dalijk gebeuren. Ik probeerde op mijn ademhaling te letten maar er kwam de hele tijd weer wat anders in mijn hoofd.
vanavond ga ik het weer proberen.
iemand nog tips voor als het niet lukt?
van bella op 16-01-2010 om 19:18 uur:
ff een vraagje over dat aura's zien, het nabeeld lukte me vrijwel meteen (kostte me alleen wat moeite om het vast te houden)en rond mijn vingers zag ik idd een soort wit laagje dat af en toe een beetje leek te vloeien, net alsof ik naar mijn eigen energie stond te kijken, ik ben verbluft!
maar het aura's zien lukt nog niet echt goed (geprobeerd in de bus enzo, aangezien ik geen proefpersonen heb die mee willen werken of aura's etc. uberhaupt serieus nemen)
heeft iemand nog tips?
van Bella op 16-01-2010 om 17:51 uur:
ik heb al een paar keer geprobeerd uit te treden (eigenlijk maar twee keer, maar dat IS een paar keer ;-P) eigenlijk waren beiden keren ongeveer hetzelfde. ik heb eerst een paar ademhalingsoefeningen enzo geprobeerd om kalm te worden en te ontspannen, maar net toen het een beetje begon te lukken begonnen er allerlei gedachten door mijn hoofd te gonzen... om de een of andere manier wil het niet lukken, misschien ben ik onderbewust bang dat er iets gebeurt?
van Tamara op 27-12-2009 om 09:23 uur:
Gisteravond probeerde ik uittetreden, 2 x kwam ik in zo'n trilstand alleen toen lukte het me niet meer en ik viel in slaap. Verder werd ik om half 5 's nachts wakker en ik probeerde het weer, maar het lukte me weer niet.Ook omdat ik niet meer moe was. Om tien over 6 ben ik uit bed gestapt en ik ben even naar beneden gegaan.Toen ben ik om half 8 weer in mijn bed gestapt en ik probeerde het weer.. Ik lette heel goed op mijn ademhaling, daar word ik namelijk heel rustig van, en OPEENS.. het leek net of ik door een soort van stroomstoring naar boven zweefde, mijn oren suisden helemaal en ik was er helemaal bewust van dat het me bijna lukte en toen opeens.. shit ik werd bang.. en ik zo : ik wil dit niet, nee, ik wil het echt niet.. ik probeerde mijn armen en benen te bewegen het lukte in de eerste instantie niet en toen opeens floep ik werd wakker.. mijn hart ging tekeer en ik trilde. Ik had er echt spijt van dat ik bang werd.. ik weet honderd procent zeker dat als ik niet bang werd dat het me dan zou lukken. Ik ga het vanavond weer proberen, dit keer MOET het me lukken. Ik wil het echt zo graag een keer meemaken.
van jeniffer op 6-12-2009 om 21:25 uur:
Deze ervaringen heb ik al sinds ik het me herinner.

Ik kan uittreden,aura's lezen,enz enz..

Maar sommige dingen die ik zie,zijn echt boven natuurlijk,
soms zit ik op de bank of iets dergelijk,gewoon rust,komen allehand energyen tegen me te praten,zelfs mensen die leven,praten tegen mij,een keer vroeg ik aan die persoon of zij echt dacht aan zelfmoord,ze schok en zei:hoe kan je dat weten?
echt freaky, ik wil dit aan de ene kant niet meer en aan de andere kant kan ik er egt niet zonder.
maar ja, veel succes met het uitproberen van,
maar kijk altijd uit,en doe nooit iets zomaar.
van maartje op 15-11-2009 om 22:00 uur:
Hey,
mij lijkt het zo eng,
wat als je niet meer in je lichaam terugkomt?!
van Lotte op 7-11-2009 om 14:15 uur:
Heey
Ik ben sinds kort begonnen met het zien van het nabeeld en de aura. Het nabeeld lukt me, en de aura soms ook... dat denk ik tenminste. Ik vind het nogal moeilijk, ik zie de aura niet zo goed.
Wat is de beste manier om aura's te leren zien?

Sabrina, mag ik je msn? Ik ben nu 13.. ik denk dat jij 14 bent.. Misschien kan jij me ook wel helpen

xx Lotte
van Anne op 3-11-2009 om 20:10 uur:
Ik heb al sinds dat ik geboren ben Lucide dromen.
Maar nu ik dit las schrok ik wel.
Dat heb ik dus paar keer onbewust gedaan.
van KeesL. op 29-08-2009 om 01:34 uur:
Hey,

ik ben echt nét klaar met het proberen uit te treden.
het eerste half uur was ik steeds afgeleid, heeeeeel irritant. Dus ik besloot maar wat rustgevende muziek erop te zetten (heel rustig piano spel). na ong. 10 minuten voelde het alsof ik een beetje op de kop hing, en direct daarna leek het inderdaad alsof ik als het ware opstond uit mijn eigen lichaam. Ik had heeeeel erge moeite mijn lichaam te bewegen, en hoe langer ik het gevoel hield alsof ik uit mijn lichaam stapte, hoe heftiger het werd. Na 10 minuten had ik écht het gevoel alsof ik gewoon een energie was zonder fysiek lichaam. Dit gevoel was echt geweldig, en ik ben nu nog steeds héél rustig.

Klinkt allemaal mooi,maar was dit ook een uittreding of wat anders?

Mvg, Kees.
van willeke op 25-07-2009 om 01:06 uur:
lieve mensen
mijn ervaringen zijn voor je aan een uitreding begint
eest je zelf beschermen je weet immers niet waar je terecht zal komen
uitreden overkomt je,en ben je beschermd door je gids of engelen
ga niet aanrommelen!!! er zijn ook lagere entiteiten die je het behoorlijk moeilijk kunnen maken
zie het niet als ff een spelletje
heb respect voor die andere wereld
op de site mystericways.gelooft.nl staan wat voorbeelden van uitreden
van Suze op 22-06-2009 om 14:13 uur:
Ik heb een paar keer meegemaakt dat ik wel wakker was en kon zien, maar me niet kon bewegen, ook mijn ogen kon ik niet bewegen. Ik werd er bang van, maar kon ook niet roepen, ik wist dat mijn man beneden was. Alleen door een adrenalinestoot door mijn aderen te sturen, of door bewust verder te slapen, kon ik weer 'in mijn lichaam komen'. Wat kan het zijn geweest?
van kim op 25-05-2009 om 17:52 uur:
ik ben een tijd sterk hier geintreseert in geraakt
ik heb veel gelzen op internet omdat ik het zelf
zo graag wil meenemen
ik heb het al een paar keer geprobeerd
maar ik kom niet bij het suizen
misschien heeft iemand hier nog een tip voor
van Eva op 21-05-2009 om 17:10 uur:
ik heb een vraag ik kreeg een keer een klap door mijn kussen heen toen ik ongeveer 6,7 jaar was hoe kan dat?? wand ik droomde niet
van Nienke op 28-03-2009 om 23:24 uur:
Laatst had ik een hele interessante droom.
De wereld zou te onder gaan door twee grote astroïde-inslagen. "Onze helft" zou als tweede aan de beurt zijn. Ik kon het hele gebeuren op een moderne tv volgen en er stond zelfs een minuten en seconden afteller, in hoeveel tijd het zou gebeuren. Op het moment van de inslag schrok ik echter niet wakker.
In mijn hele leven, heb ik eigenlijk alleen gehoord en ervaren dat je vlak voor de dood of impact dus wakker schrikt. Ik ben in mijn droom dus niet wakker geworden. ik was een stuk of 4 seconden "dood" geweest. Ik voelde dat mijn lichaam lag en langaam naar voren werd getrokken vanuit mijn borst. Ik zag echter niets. Daarna schrok ik wel wakker. Kan dit het begin zijn geweest van een OBE?

Nienke
van Natascha op 27-02-2009 om 20:42 uur:
Hey! Interessante website!
Maar ik heb een vraagje.
Ik heb al een paar keer gehad dat ik iets had gedroomd maar als ik wakker was twijfelde ik of het echt gebeurd was of juist maar een droom. Heeft dit dan ook te maken met uittreden of lucide dromen of staat dit er geheel los van?
Ik probeer ook aura's te zien en dat lukt wel af en toe. Alleen zie ik geen kleuren, of toch niet duidelijk. Alles lijkt pastel-achtig tot wit.
Mijn vriend probeert voor de moment ook uit zijn lichaam te treden, maar hij zal nog wel een bericht achterlaten denk ik.

xx
van Anne & Karlijn op 27-02-2009 om 17:23 uur:
heej, ik en mijn nicht anne zijn aan het proberen aura's te zien.
we zien een klein blauw laagje over onze vingers.
is dit het begin van aura'a zien?

anne&karlijn
van Tamara op 18-02-2009 om 18:49 uur:
Hallo.

Gisten heb ik ook geprobeerd uittetreden.
Ik ging op mijn rug in mijn bed liggen en deed mijn ogen dicht, ik had met mezelf afgesproken dat als ik op het puntje van het slapen ben dat ik dan nog steeds bewust moet zijn van alles wat er gebeurd..
2 minuten later ben ik blijkbaar toch in slaap gevallen, ik droomde meteen al ergens over, en toen opeens schrok ik wakker.
Ik vergat waar ik over droomde en werd vreselijk bang,
ik was bang om te slapen, dus ik bleef wakker tot ongeveer 1 uur s' nachts.
Ik kreeg het gevoel dat ik toch wel was uitgetreden maar dat ik veel te bang was ofzo dat ik wakker geschrokken was.
Maar ik ga het vanavond weer proberen en ik probeer nergens bang voor te zijn, wens me geluk!
van Daphne op 28-01-2009 om 20:51 uur:
soms als ik droom, dan droom ik dat ik val ofzo. en dan wordt ik wakker met een schok en dan plof ik in mn bed, alsof ik echt ben gevallen. is dit ook een uittreding?
van Ayrton op 3-12-2008 om 14:22 uur:
IK heb altijd al lucide dromen gehad, zeg maar dat je weet dat je droomt en zelf bepaald wat je droomt, heel af en toe kan ik mn dromen niet bepalen dan word ik wakker en loop ik mn droom na ( ik weet het het klinkt raar voor een jongen van 14) meestal heb ik de dag erna (1 keer zelfs een maand) he dat heb ik in mn droom gezien (een deja vu dus) vaak heb ik ook dat als ik in mn droom skateboard en dan val dat ik dan (het is moeilijk uit te leggen) voel dat ik val zelfs pijn, 1 keer heb ik gehad dat ik boven mn lichaam zweefde ik zag zelfs mn bed en mn kamer, volgens mij droomde ik het voelde niet zo het voelde kill en koud, maar ik wil graag weten is dit en OBE of niet, en kun je jezelf trainen om het overdag te doen.
van n. op 16-07-2008 om 17:29 uur:
ik propeer al een tijdje aura's te zien maar i
erg ver ben ik nog niet
ik kan alleen 's nachts een soort veld om mijn handen zien dat een beetje oranje en groen was
hoe moet ik nu verder?
van Yannick op 27-06-2008 om 00:07 uur:
Ik zo graag willen uittreden maar ik wil eerst weten wat je dan allemaal kan? En waarom zie je niks?
van Belle op 23-06-2008 om 13:57 uur:
Ik heb een aantal maanden geleden geprobeerd auro's te kunnen zien het lukte me wel met myn hand en ook steeds vaker met bijvoorbeeld mijn voet ofzo... daarna ben ik er mee gestopt omdat ik het te druk had met school.. k kwam nu weer op deze site en ben weer begonnen met het leren.. dus ook met myn hand en het oefenvoorbeeld. Bij het oefenvoorbeeld zag ik een heel licht geel randje en een soort lucht dat opsteeg en trilde..Bij myn hand zag ik en roze/paars achtig randje dat heel snel 'stroomde'alsof er een beekje rond myn hand stroomde.., Ook heb ik soms dromen waarin dingen gebeuren die ook daarwerkelijk gebeuren dan denk k dat dat gewoon een keertje vaker is gebeurd mr nu herinner ik me dat k de week voor het wtc ongeluk k een droom kreeg over een buitenlandse man met een 'hoofdoek'op en hij praatte over vliegtuigen .., toen k er een week later achter kwam dat het wtc instortte door zo'n man ging er ging belletje bij mij rinkelen. Nu was ik denk denk k nog geen 11 jaar dus dacht ik gewoon dat het een rare droom was nu denk k er pas over na om het in verband te leggen met het wtc ongeluk... Ik zou graag willen weten of dat met mijn hand en voorbeeld ook echt een auro zou kunnen zijn geweest en wat die dromen zijn.., opzich zijn ze niet eng maar ik ben gewoon te bang om in slaap te vallen 's avonds durf ik ook nooit in een spiegel te kijken omdat k daar een paar jaar geleden de geest van mijn overleden suiker oma heb gezien die ik ook heb gezien bij haaar uitvaart.,! Misschien weet iemand hier iets over ik zou het in elk geval graag willen weten!!
van Maartje op 7-06-2008 om 01:05 uur:
wel vreemd dit allemaal, en sabrina als je dit leest, mag ik je msn. wil erg graag allemaal over praten.
KuzKuz M
van Janita op 27-05-2008 om 23:02 uur:
hee :)
ik heb gister geprobeert te gaan slapen, en naar boven te blijven kijken, maar tis neit gelukt xD ik ging later amar omdraaien, ik zie eigenlijk altijd om iemand een gloed heen, is dat een aura ? want ik zie nooit een kleur ofzo,
ik hoop dat jullie me kunnen helpen
van Kahlan op 15-04-2008 om 19:03 uur:
Ik ben gisteravond begonnen met aura's leren zien en ik zie ze nu al binnen 10 seconden :S
is dit normaal, of ben ik extreem snel hiermee?
van Remy op 2-04-2008 om 00:42 uur:
Even er informatie:
Als je uittreedt hoef je niet bang te zijn dat een andere ziel je lichaam overneemt, daar waken je gidsen voor.
Verder is het gevoel dat je zeg maar een beetje veert alsof je in een vliegtuig zit dat turbulentie ondervindt of anders gezegd het gevoel in je buik dat je krijgt waarneer je over een glooing in de weg rijdt of een kermis atractie zit meestal een bij effect van het verhogen van je ziels graad(in technische termen de ziels eigen frequentie gaat omhoog)
Omgekeerd waarneer je ziel een graadje zakt en dus de frequentie zakt kan je in je slaap inene wakker schrikken of in een droom inene zomaar het gevoel krijgen dat je in een afgrond valt.
Het is niet in alle gevallen zo maar meestal is dat wel een bij effect.
Overdag waarneer je waker bent kan dit ook gebeuren alleen dan ben je meer afgeleidt door het echte leven waardoor je er eigenlijk ook weinig van merkt(bewust van bent).
Dit lijkt dus een beetje op het gevoel van uittreden maar heeft dus een hele andere oorzaak en kan voor iemand zonder ervaring nogal verwarrend zijn.
Of ik zelf al eens uitgetreden ben zou ik niet durven zeggen overgens maar lucide dromen heb ik meermalig mee gemaakt en zo'n droom das beter dan de beste film omdat je zelf regisseur en hoofdrol speler bent in je eigen verhaal.
Remy.
van Yessica op 30-03-2008 om 17:08 uur:
vroeger toen ik zo een jaar of 7, kon ik uit mijn dromen treden door met mijn vingers te (Knipsen), kon dit een aantal jaar, op een gegeven moment werkte het niet meer.(was wel altijd handig bij nachtmerries);-)VRAAG: Zou iemand mij hier iets meer over kunnen vertellen....?
van trix op 22-03-2008 om 15:34 uur:
Ik heb regelmatig dat als ik bijna in slaap val dat ik met een schok weer wakker wordt, is dat ook uittreden?
van willem op 20-03-2008 om 17:05 uur:
hoi ik heb een paar vraagjes

ik geloof in geesten en ik heb wel eens gehoord van bezeten zijn, als je uit je lichaam bent kan er dan geen andere geest in ???? creapy

en nog een vraag: als ik aura's wil zien pak ik een wit a4 tje en leg mijn hand erop, ik zie alleen maar een schaduw van mijn hand :P moet ik dan nog wat langer doorgaan ???
van Maartje [13] op 16-03-2008 om 21:50 uur:
Hee!! het aura's zien lukt al aardig. ik zie het meestal in de klas om een leraar heen, dan zit ik lekker te dromen [ben heel goed in dromen ;P]. best vreemd de eerste keer. ik heb ook een keer een OBE gehad: ik lag op mijn zij en mijn broer zat tegen over me naast het bed. het leek zo echt, heel vreemd. het was maar heel even, in een flits en toen lag ik weer te slapen. ik kon het beeld daarna nog prescies zien.
kuz kuz M
van Sabrina op 28-01-2008 om 21:58 uur:
ik was wat kleiner maar ik kan het nog goed herinderen
ik was 6 jaar en ik droomde heel vaak dat alls om me heen zwart was en ik was bang echt heel erg ik viel ik voelde
het gewoon een soort van druk onder je en ik werd daarna wakker echt super eng wat is dit?
nu wil ik ook graag aura`s leren zien
ik vind het ook wel eng omdat ik soms om mensen heen een witte damp zie ik zag het bij mijn opa een keer maar dit keer was het niet wit maar zwart een week daarna overleed hij

nu ben ik twaalf en weet al veel van het straatleven
ik voel echt vaak een aanwezigheid in me kamer wat kan het zijn weet ik nog niet maar kunnen julie er wat over zeggen

groetjes Sabrina

kan ik met iemand mailen en praaten over dingen
vraag me msn maar
van Melissa op 12-01-2008 om 17:35 uur:
ik weet niet of het een uittreding is maar toch wil ik het wel even vertellen. Ik weet niet of ik het echt goed kan uitleggen want het ligt ingewikkeld, maar ik zal het proberen.
Ik liep naar boven om te slapen enzo & ik sliep ook,maar voor mijn 'gevoel' zat ik gewoon op me bed ik weet niet wat ik deed maar ik zat daar en toen viel ik in een kuiltje en ik voelde iets in me vallen en ik 'vloog' een stukje omhoog en ik was wakker en toen dacht ik echt: huh? ik was toch wakker hoe kan ik dan wakker worden? want ik heb de hele tijd mij rechtop in bed zien zitten, terwijl ik gewoon lag en toen schrok ik wakker, dus ik snapte het niet maar toen dacht ik; misschien was het een uittreding?
ik hoop dat ik het een beetje goed heb uitgelegt & dat jullie het snappen.

Melissa.
van Fabrice op 8-01-2008 om 23:05 uur:
Toen ik klein was had 'k ook een OBE ùaar die duurde nog geen seconde, ik was aan 't dromen && BAFF in 1x viel ik door de "grond" van me droom & werd ik wakker.
van yonathan op 5-12-2007 om 00:29 uur:
ik zie aura's niet omdat ik dit mezelf heb aangeleerd, maar al heel lang, niemand weet dit omdat mensen dit raar vinden. maar de laatste keer dat ik een OBE meemaakte, was het heel vreemd, ik zag mezelf liggen, maar het was alsof de tijd vooruit was gegaan, want mij wekker ging, ik ZIE mezelf wakker worden en de wekker uitdrukken ( dat het geluid stopt ) en ik sta op, op het punt dat ik zit klap ik opeens terug en zit ik ook echt rechtop in me bed, sindsdien ben ik nogal bang voor OBE's het idee dat je niet meer terug kan is heel eng.

Yonathan

Reageren

e-mail (e-mail adres wordt niet getoond op de site)
reactie