Vrij van gedachten

Meer of betere ideeën


Denk je er anders over?

Zit ik er wat jou betreft helemaal naast of heb je aanvullingen?

Reageer hieronder


Reacties

van Iris op 28-03-2010 om 22:33 uur:
Hallo,

Super dat je Tolle als
voorbeeld geeft. Ik heb
het boek zelf ook gelezen.
Ik heb er helaas zelf nog soms
wel wat moeite mee.

Met vriendelijke groet.
van Bella op 16-01-2010 om 17:59 uur:
erg goede site. ^^
ik zou het heerlijk vinden om eens niet altijd gedachten te hebben die door mijn hoofd heen gonzen. meestal ben ik net een beetje kalm en dan *poef* komt er weer een gedachte. meestal de grootste nutteloze onzin als: "zit ik wel lekker" "oh morgen heb ik een Natuurkunde pw" of "oooh het is stil" en zodra de eerste gedachte eenmaal door is... breekt de dam door en slaat mijn "gedachtenmachine" op hol
^^ die tips werken btw wel, dat "gedachte buiten je hoofd plaatsen" werkt voor mij veel beter dan de alom bekende focussen op je ademhaling.
van Tamara op 26-12-2009 om 10:27 uur:
Als ik 's avonds niet kon slapen dan probeerde ik ook alle gedachtes uit me te wissen, ik deed dan net of al mijn gedachten propjes waren en ik gooide die propjes papier in de prullenbak. Dat lukte best, en ik merkte dat ik er rustiger van werd.
van liz op 21-03-2009 om 16:56 uur:
dit is echt een super goede site.
Ik kan nu ook aura's lezen.

Ik zou alleen graag wat meer informatie over die foto's voor spellen willen.

groetjes liz
van Astrid op 12-02-2009 om 22:13 uur:
hi,
Ik vind dat je een erg leuke site hebt!
Over het komen in het NU heb ik ook nog wel een tip. Die is niet voor iedereen weggelegd, maar wel voor diegene met kinderen.
Soms (of regelmatig) heb ik een tijdsplanning in mijn hoofd. Nou, die wordt niet altijd gehaald. Soms merk ik dan dat ik daar geirriteerd van word. Dan gaat het echt niet beter.
Wat mij dan heel erg helpt om weer in het NU te komen, is gewoon naar mijn kind te luisteren en niet aan de planning te denken.
Dan kom ik vanzelf terug in het nu en schuift de planning misschien 5 minuten op. Wat zijn nou 5 minuten, waarbij je ook nog eens een succesje in hebt geboekt, nl echt in het NU zijn.
Daarvoor vind ik kinderen echt een geweldige 'aanvulling'!

Groetjes,
Astrid
van Stef op 22-12-2008 om 22:31 uur:
ik vind al die gedachtes niet bepaald fijn ..
eigenlijk hoop ik dat een onzichtbare hand in mijn hoofd gaat en een handvol met gedachtes weg pakt ..

een kennis had mij een kleine behandeling gedaan
en toen zei ze dat het druk in mijn hoofd was enzo maar dat klopte ook wel .. aangezien ik veel gedachtes heb .. dat is vervelend want bj die sport waar ik op zit doen we ook aan mediteren en ik kan me niet zo goed concentreren als ik steeds van die gedachtes heb .. en de meeste slaan nergens op of ze zijn van vroeger ..
van Isabelle op 19-12-2008 om 18:31 uur:
hee! Ik kwam op deze site via een meisje van internet die vertelde over aura's zien en zei dat het hier goed uitgelegd stond.
Dus ik proberen en proberen maar het lukte maar niet.
Dus na een paar dagen heb ik het opgegeven en ben ik gaan kijken wat voor dingen er nog meer waren op deze site.
Ik ga vanavond het uittreden proberen!
Bedankt want deze site is super!

en dat met toekomstvoorspellen heb ik ook geprobeerd ik heb 2 hele fotos zo ongeveer kunnen voorspellen, en 3 voor de helft.
Al heb ik maar 15 fotos bekeken of minder denk ik want het stopte maar niet haha.
van Demi op 29-11-2008 om 05:17 uur:
Hallo,
Goeie site...
Ben benieuwd of ik dat ook kan..
Ga het wel proberen,lig s"avonds altijd uren te piekeren over alles.
Zijn er nog andere manieren om makkelijker in slaap te komen?
Groetjes demi
van Marianna op 17-11-2008 om 12:39 uur:
Ik heb ook een reactie. Je helpt me hier heel erg mee, want ik he heel rg last van liedjes in mijn hoofd 's nachts, en die willen er dan niet uit. Ik hou ook echt van dromen voor ik slaap, dus ik wil eigenlijk dat ze niet stoppen. Maar gisternacht en vannacht kon ik niet slapen. Ik wil de gedachtes echt wel hebben,maar niet tot diep in de nacht, Dus je helpt me hierheel erg mee.
van Mieke op 10-06-2008 om 18:10 uur:
Hallo, ik wil even reageren, ik vind het een hele duidelijke en leuke site, informatief ook, ook voor iemand die er niets vanaf weet, maar wel nieuwsgierig is. Maar ook voor diegene die meer weten, maar nieuwsgierig zijn hoe andere erover denken.

Groetjes Mieke
van r.s. op 25-03-2008 om 23:36 uur:
zonder te weten dat er een techniek voor was ben ik zelf ook vaak sávonds gaan proberen gedachtenloos te worden. ik probeerde mij voor te stellen dat er een frisse schone wind door mijn hoofd ging en voelde zonder te veel te sturen een sterk gevoel van liefde in mij. vervolgens als ik een goede dag had kwam ik ook tot uittreding, maar dat lukt lang niet altijd. vriendelijke groet,

Reageren

e-mail (e-mail adres wordt niet getoond op de site)
reactie